Viikonloppuna järjestettiin Turokin toimesta Turun messarissa KV kissanäyttely, jossa Kiukkukin kävi näytillä. Kolmannessa näyttelyssään Kiukku valittiin kolmannen kerran Tuomarin Parhaaksi, toisen kerran Värin Parhaaksi (ekalla kerralla VP:tä ei valittu osallistujien puutteessa) ja pääsi kolmannen kerran NOM- maininnalla paneeliin (näyttelyn parhaan kissan valinta). Tämä oli Kiukun ensimmäinen aikuisten luokassa käyty mittelö joten päätavoitteena ollut CAC eli serti saatiin. Se kun vaaditaan pennutukseen, joka olisi alustavasti ensi vuodelle suunnitteilla. Mahdollisia toisia pentuja varten kissa pitääkin näyttelyttää valioksi eli muutama reissu vielä pitäisi käydä joskus tulevaisuudessa. Suuri voitto oli myös Kiukun moitteeton käytös jota riitti koko pitkäksi päiväksi. Nimensä ei tässä tapauksessa olekaan enne- kiukuttelun oireita kun ei ollut nähtävissä minkäänlaisia. Ensimmäistä kertaa paneeliesittelyssä jouduimme tyytymään vieraaseen assistenttiin mutta tämäkään ei hyvin ihmisrakkaalle tytölle ollut ongelma. Pienen konfliktin ainekset tosin oli nähtävillä kun Kiukku aivan viime sekunneilla paneelihäkeissä huomasi naapurissaan asustelevat vieraat kollit. Ihmisten ja omien malinoisien rakastaminen lienee ottanut osansa kun vieraita kissoja naikkonen ei hyväksy -missään muodossa.

Koiranpentuset tahollaan alkavat oikeasti osoittamaan merkkejä siitä, että ne todella ovatkin koiria. Päätoimenaan vieläkin syöminen ja nukkuminen mutta pieniä paineja on nähtävissä päivä päivältä enemmän. Huomenissa olisi tarkoitus tarjoilla se ihan ensimmäinen kiinteä ateria joka on aina yhtä huvittava sessio. Mielenkiintoista nähdä, maistuuko näille jauheliha-puuroseos yhtä hyvin kuin äitinmaito

Eilisiltana sain napattua filmille klipin, jossa ensin nähtävillä Dustyn ja Luckyn hampaatonta painia ja seuraavana Luckyn taistelua nälän ja mahansa kanssa. Ned ei inahdakaan paikaltaan koko aikana. Silmäni vuotivat vettä valtoimenaan tätä kuvatessa ja naurussa oli todellakin pitelemistä . Pätkä on näkyvissä täällä.