Titityyt on vaienneet jo puolivuotta sitten ja plokissa kumisee vain tapahtumaton tyhjyys. Mut ollos kansa huoletonna, täältä tullaan taas.. yritys ainakin on kova. Paljon on tapahtunut -hyvässä ja pahassakin mutta keskitytääs nyt vaan koirapuuhiin. Josko diarisoimalla näitä kämmäyksiä saisi jälkipolvet välttämään niitä. Tai ainakin keksimään uusia tapoja pilata koiransa.

Jep; talon eläinvahvuus siis tällä hetkellä kuusi; neljä mullikkaa ja kaksi burmaa. Hetkeäkään ei ole hiljaista; jos itse hankitut ovat tajukankaalla niin syksyn invaasion aloittaneet hiirulit pitävät rytmiä ja jännitystä yllä. Huomenna 24/7 HappyHour hiiribaareissa siis.

E-pentueen (Äksä ja Ällä) kohtalo on monia askarruttanut joten lausuttakoon nyt vielä, että molemmat pennut menehtyivät. Jälkimmäisen lähetin Eviraan avaukseen ja kuolinsyyksi todettiin ei-perinnöllinen, synnynnäinen haiman vajaakehitys. Vieläkin alkaa itkettämään kun asiaa ajattelen joten se siitä toistaiseksi. Lisätietoja/avausraportti allekirjoittaneelta pyydettäessä.

Uutta perheenlisäystä odotellaan marraskuussa; bestikset Kenkku ja Pekka kävivät lemmenlomalla Vihdissä. Kotona en arvannut päästää sutinoimaan ja kyllä apua olisin tarvinnutkin kun nalkkasivat ennätykselliset puoli tuntia. Kiitokset Sadulle konsultoinnista & tarjoiluista! Viime pennuista lievästi traumatisoituneena (mutta toivottavasti jotain oppineena) en uskalla oikein edes vielä iloita. Ehkä se tästä vielä.

Kisaamaan ei olla vielä päästy, jos Pekkasen MH-kuvausta ei lasketa. Paljon uutta juttua kyllä Pekolle on tullut; kokopuku/KNPV- reenejä, MH-kuvausta, hotelliyötä, eteenmenoa, maalimiestä..ja kaikista on Hieno Mies selvinnyt kunnialisin arvosanoin *sytän*. Ei ole kaukana, että tuosta kehkeytyy "Elämäni Koira", vaikka ensimmäisiä ei kukaan, koskaan voi korvatakaan.

Muailmalla ollaan kierrelty tavanomaista vuotta vähemmän; Tanskan MV- nly jää näillä näkymin ainoaksi koiraperusteiseksi matkaksi 2010. Hollanninpoika Robin hieman lievitti toisen isänmaan kaipuuta kyläreissullaan tammikuussa. Oli äijällä tekemistä niillä pakkasilla naapurin huskyvaljakon kyydissä :) Belgian kuittasivat Marino ja Eddy toukokuisella viikonloppuvisiitillään ja lopun maailmaa Suomen Hömölinnassa järjestetyt IPO MM-karkelot, joissa sain kunnian työskennellä orjana muiden joukossa. Nooh, ensivuonna sitten taas rundataan, jos kisailuilta kerjetään -suunnitelmissa ainakin Belgia-Hollanti-turnee kera koirien.

Mutta nyt keskitytään jäljestämiseen niin kauan kuin kelejä riittää.

Tämänlaista täältä ja tähän, vielä muutama kuva karkeloista:

Pekka MH-kuvauksessa:

Uusi tulokas Kiukku ja isänsä veli Karma

Naapurin lapset ja lapinkoira Himmeliä moikkaamassa (kuva:Heini Tuominen)

Lasi (tai kaks..) viiniä, sulatettua suklaata, mansikoita ja kermavaahtoa.. Loma tanskassa ei tästä juuri voi parantua...

...tai sitten voi.