Tämä on niitä päiviä, joiden suurimmaksi haasteeksi osoittautuu selväjärkisten, suomenkielisten lauseiden muodostaminen. Menkööt sitten vähemmällä järjellä.

Eilisaamun -ja koko loppupäivänkin- murensi saapunut tekstiviesti: Nallehukan Otto oli siirtynyt paremmille jäljestysmetsille. Itkunpyrskähdyksen ovat keskeyttäneet tämänkin aamun puuhia. Otto oli perheensä ensimmäinen malinois- kuten siskonsa Oona meille. Ja vain yksihän voi olla se ensimmäinen. Nyt Oton, sisarusparvensa viimeisen Sankarikoiran, poismenon myötä tuntuu, että yksi elämäni merkityksellisimmistä ajanjaksoista päättyi; olen joutunut saattamaan viisi vanhinta koiraani viimeiselle matkalleen kolmen viime vuoden kuluessa ja suurta helpotusta luopumisen tuskaani on tuonut juuri Otto. En ainakaan vielä ole valmis jättämään tuota kaikkea taakseni, vaikka kaikkea uutta tietenkin on taas edessäkin.. Marja, Make, Lauri ja Taavi: elän mukana surussanne. Olen kiitollinen, että sain vielä tilaisuuden tavata Oton

Kaikkea uutta tosiaan on edessä. Kennen elämöinti on vähentynyt (malttaa jo mennä pitkäkseen ihan päivälläkin)  ja sitä alkaa jo tiineys hieman painamaan. Kovin isolta ei kolme pentua Kenkun masua saa näyttämään mutta jos emäänsä ja siskoonsa tulee, tämä alkava viimeinen tiineysviikko voi muokata vyötärön ihan uusiin sfääreihin. Ruoka maistuu hyvin; Joseran Familyllä, kananmunilla, kylmäpuristetulla rypsiöljyllä ja A- piimällä mennään. Hirvenluita tietenkin myös mutta vähäisemmässä määrin. Villi veikkaus on, että tiineydenpäivät voivat päättyä normi 63:a aikaisemmin; likumavaraahan on +/- 5.

Alkuviikko on kulunut talonlämmityksen lisäksi myös eläinsuojelupuuhissa. Viimesyksyisten rescuepentujen "kasvattaja" on taas pongattu päätoimestaan eli haalimasta uusia eläimiä rääkättäväksi. Sähköposti laulaa ja resursseja kerätään Onneksi uni-selkäsairaslomani jatkuu (ei niin, että tästä väsymyksestä, kivusta ja rahattomuudesta nauttisin..) ja saan keskittää kaiken liikenevän ajan siihen, että tuo haaska saadaan telkien taakse.

Tämän verran täältä tähän.

RIP Fi MVA JK2 Nallehukan Otto "Kurko, Moilanen"