Ulkona raivoaa tämän vuoden kenties kolmas säätila, jota voi rehellisesti kutsua myrskyksi. Kävin Paimiosta hakemassa pari lämpölamppua pentuja varten, paluumatkalla sain jo testailla uusia hakkapelejä oikein hangella. Hyvin pelitti <3

PIkaiset päivitykset tähän hätään; kerran vuodessa sairastan kunnolla ja sunnuntaiyönä hyökkäsi tämänvuotinen Tauti päälle oikein urakalla. Kuumetta on vieläkin mutta sosekeitto pysyy jo sisällä. Hirveintä oli olla kokonainen vuorokausi ilman kahvia..

Kenneltä on mitattu lämpöjä nyt pari päivää. Lähtölukemat olivat jo alhaiset ja melkein jo heitinkin ne mittarivirheeksi mutta kun kävin varoiksi ostamassa toisen piipparin niin samoja veti silläkin. Viimeksimitattu tänään 37.1 ja lievää läähätystä havaittavissa joten huomenna voi jotain jo tapahtua. Pentuhuoneen sain juuri äsken asemoitua huonekalujen kohdalta, lämpölamput vielä kattoon ja vintistä alusmatot niin se on siinä. Tämän yön Kenkku nukkuu vielä vintissä emänsä kanssa, jos mitään akuuttia ei tule. Aamulla vielä varmuuden vuoksi soitto Tuomo-Sedälle, jotta apua on saatavilla jos sitä kaivataan. Onnea on, että työasiat eivät vaivaa tällä vkolla.

Palailemisiin.