Näin.. kissa on kyllä harmaa (tai siis sininen rotukirjan mukaan) ja kaffepannukin on pöydälläladattava mutta täällä ollaan taas! Noita-narttu siis  tapansa mukaan (jota tuossa koirassa oikeasti ihailen ja arvostan) hyppäsi auton takapenkille Noormarkussa, oli umpiunessa ennenkuin saatiin loppupuheet omistajansa kanssa pihalla päätökseen -ja heräsi sopivasti 2,5 h ajomatkan jälkeen kasvattikotinsa pihalla. Minun selviytyessäni jäisestä pihasta ja kauppakasseista, akka pongasi -jonkunvi*unjutun- ja saapui armollisuudessaan ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen, niskarvojen ollen yhtä karheat kuin kurkkuni.. no, saipa kulkukolli kyydit. Sitten aitauksen sisään, hullunrallia vartin verran, sisälle ja syömään. Oikeessa kodissa on alkanut lisäruoan määrä tuntumaan hieman liioitellulta mutta nyt jostain syystä meni koko satsi. Seuraa selvitys lisäruokinnasta tiineyden aikana; kappaloitettu joten hoppaa yli jos ei napsaa!

Lisäruokinta aloitettu 5. tiineysviikolta eli around maanantai 2.3
Kaksi ekaa pvää sekoitettu puolet Josera High energyä ja Josera Familyä- sitten siirrytty pelkkään Familyyn.
5. vko alk 02.03.: Familyä päivässä 600 gr + keitetty kananmuna + 1 rkl kylmäpuristettua luomurypsiöljyä
6. vko alk 09.03: Familyä päivässä 700 g + keitetty kananmuna + 1 rkl kylmäpuristettua luomurypsiöljyä
7. vko alk 16.03: Familyä päivässä 770 g + keitetty kananmuna + 1 rkl kylmäpuristettua luomurypsiöljyä + madotus Nevamet

Nyt sitten lasketaan uudet satsit. Josera+raa´alla mennään kolmatta pentuetta. Ensiviikolla toivottavasti saan aikaiseksi täydentää luuvarastot eli kartano alkaa muistuttamaan entistä enemmän nautojen hautuumaata. Piimäkin vaihtuu itsetehtyyn.

Karma-Burma sai tuliaisiksi uuden paijan. Oli ilmeisesti mieleinen, kun uusi/vanha laumanjäsen ei jaksa kiinnostaa; puhumattakaan MaineCooninTuoksuista, jotka Must lehahtaa äiteen vermeistä. Eipä saa kuvaajantaitoni kovinsuurta mainetta (musta kissa täysin kotovalaistuksessa...) muuta OSKARI on päivän uusi tuttavuus:

Nyt me painutaan punkkaan koko sakki. Huomenna Piia kylään, pitää desinfioida tää farmi ennen sitä Nauru