Kunpa vuorokaudessa olisi kaksi osaa; saman päivän voisi ottaa uusiksi, jos eka pätkä menee persiilleen. Bah. Millään rintamalla ei mitään uudenuutukaista. Taka- ja etupihan nurmikot odottelevat leikkuuta, koirahuonetta tuunasin eilen mutta rescuepentujen tuhoja ei ihan pikkurahalla korjata eikä portaikon alle pikkuhuoneeseen kertynyttä tavaramäärää ihan yhdessä illassa kierrätetä. Nooh, suurin ahistuksenaihe eli pentujen repimä runkopatja sentään odottelee nyt kuivurinmäessä roviolla polttoa. Burmat ihan hiilenä, kun kiipeilyteline hävisi. Pitää kehittää jotain.

Burmista senverran, että käväisin Kiukun kanssa ajelulla. Matkakohteena ensin Karvakorvat, josta hankittiin valjaat. Kiukku oli kaupassa ihan itsensä; "Moi moon mää, kukas sää?"  Iiihanan punaiset vaatteet päällä matka jatkui naapurin tallille, jossa Kiukun kasvattajalta haimme e-pillerit kiima-ajan lieveilmiöitä lauhduttamaan. Tamilta tuomiona saatiin, että tyttö on liian hoikassa kunnossa vaan mitäs teet- kissanpaska syö minut melkein konkurssiin (minimissään puoli kiloa extrajauhelihaa/broiskua/seitiä/katkarapuja/pussimuonaa per pvä) mutta ei vaan paino nouse. Aivan kuin Kiukku olisi kuullut mollaukset- tänä aamuna yllätin sen nuoleskelmasta aamiaispöydän avonaista Oivariinipurkkia, joka tasan on saanut tähän asti olla rauhassa. Asiasta innostuneelta kissankuppiin livahti aika kasa levitettä joka sitten häipyikin parempiin poskiin. Suolaista, ehkä joo, mutta pääasia että joku rasva kelpaa. Liiasta suolasta kisset saattavat "jämähtää" mutta onneksi homeopaattisista helmistä löytyy apu eikä mitään jokapväistä kuisinea ole.

Koirilla kaikki samaa rataa; Pekalle joka päivälle jälkeä ja joka toisena puruja. Tarkkuusetsintäreenejä tehty muutama eikä euronkolikon paikallistamisessa & tuomisessa ainakaan vielä ongelmia. Himmeli jäljestää Pekalta jääneet makkarat tuplatallotulta jäljeltä oman jälkensä jälkeen. Kennen mahdollisesta tiineydestä ei vielä varmaa tietoa; viikon päästä maanantaina on 30 pvää täynnä ja ultran aika. Sitä ennen ehditään jännittämään suomalaissuorituksia sekä Tsekinmaalla (Bouvierien IPOMM- Saija & Elli) että Puukenkämaassa (MondioRing MM- Arsi & Loki), treenaamaan Rotiskojen maalimiesleirillä (Himmel & Pekka) ja näyttelemään Tuuloksen ryhmänäytelmässä (Pekka).

Tään verran taas täältä ja tähän.