Pitihän se arvata, että allekirjoittaneen bloggausinto hiipuu kuin sateenyllättämä nuotio. Yritänpä nyt taas aktivoitua tämänkin suhteen.

Amigosit ovat siirtyneet uusiin koteihinsa (tai noh, Dusty eli Päivi jäi tänne syntymäkotiinsa mutta vaihtoi sentään huonetta) ja kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Knok Knok ja Knop. Kutsumanimiltään Lucky jäi Luckyksi, Nedistä tuli Sinko ja Dustystä Poika Nimeltä Päivi. Poika oli alkuperäinen ajatus, mikäli Pekan pojan joskus itselleni saisin. Saijan laukaiseman myötä Pojasta tuli sitten Päivi. Ei nimi miestä jos ei mies nimeä.. Kaikille C-pennuille on myös ensimmäiset rokotukset saatu pois alta; painoa 12-13 kg ja korkeutta kasvupyrähteisillä bout 45 cm.. 12 vkon iässä siis

Sinko asuu kolmen lapsen, kahden aikuisen ja yhden malinoisnartun seurana Paltamossa. Suunnitteilla huikeat toko- ja agilitourat. Ylisosiaalinen, itsenäinen hassuttelija ja koko maakunnassa jo tunnettu "taistelukone"

Luckyllä on Kuusankoskenperheessään seurana kaksi malinoissiskosta. Kunhan kevät tästä etenee, pääsee Lucky katselemaan suojelutreenejä oiken urakalla. Pienimuotoisessa testissä oli jo kehuttu lupaavaksi pennuksi Itsenäinen, rohkea -ja itsepäinen tyttö

Kotitonttu Päivin päätyönä on isän ja emon kiusaaminen ja se seuraa isänsä tassunjälkiä melkein kaikessa. Treenihallilla Päivi on vieraillut viikottain aina kahdeksanviikkoisesta saakka; se ei ole aivan niin yltiösosiaalinen kuin sisaruksensa joten hieman apua takuuvarmasti koiramyönteisiltä treenikavereilta. Kiitos heille -ja anteeks kans. Pientä leikkiäkin on maalimiesoppilas Jyrin kanssa jo tehtykin:

 

Ja toisetkin..

 

 Ollaan myös tutustuttu taas uusiin eläinlajeihin- tämä on joku rottenwiineri tai vastaava..

Päivin oma Picasa-verkkoalbumi löytyy TÄÄLTÄ ja Luckyn TÄÄLTÄ