Ok. Panic-week *hitaasti mutta varmasti* lähenee loppuaan. Pari pvää vielä. Juuri saatiin tonninpainava uusi pentuloota kärrättyä tampuriin. Tänään sitten Pekka & Fitou muuttavat tupaan ja Noituu tampuriin eli pentuhuoneeseen. Aamulla kuppiin kaikkien kulinarististen taitojeni mukaan asettelema nappula-keitetty lattiakananmuna- makasalaatikko- asidofiluspiimä- ateria oli kelvannut.. 15- prosenttisesti. Nooh, Pekkapoika voi pian paksusti kun saa hyötykäyttää normimuonansa lisänä Noituulta jääneet. Ostin nyt purkkilohta, katsotaan, lisääkö maittavuutta vai onko nyt vaan jo masu "niin täys" ettei uppoa. Illalla pannukakkusouvi; jos koiralle ei pannari kelpaa niin sitten se on kipiä.

 


Pekka toimi eilisiltana treeneissä melkoisen hyvin. Tottiksessa uutena asiana hölöryhmä, jonka vaikeusastetta (tahattomasti) hieman nostettiin niin, että ennen omaa harjoitustamme olimme häiriökoirana (ja -ohjaajana) ryhmässä pelastuskoirakokeeseen menevälle Gero- riisenille. Satunnaista vilkuilua sentin päästä ohitusta tekevälle mustalle karvakasalle, muuten kontakti säilyi vaaditusti. Sitten omaa kahdeksikkoa (tai kymmentä kahdeksikkoa yhteenkiedottuna koska ohjaaja ei vielä(kään) ymmärrä sitä v*un kaaviota..) suorittamaan. Seuraamisen tiiviys ei ollut aivan ERI-tasoa mutta pysyi mukana, ei ottanut kontaktia hölöryhmään ja samalla paikalla oli aloitettaessa, matkalla kuin lopussakin.

 

 

Sitten biteworkiin; kaksi vartiointireeniä piilolla; tumppaa vieläkin röyhkeesti kiinni hihaan (mitä ei aleta karsiin nyt, sen kerkee..) MUTTA asento tasan keskellä eli just siinämissä pitääkin! Hyvätsyvät purut. Sitten kaksi pakoa. Sai aika paljon maalimieheltä kiusausta mutta loisteliaasti pysyi paikallaanmakuussa kunnes oli aika toimia. Toisella koitoksella heitti voltin mutta muina koirina mulkaisi ylijuossutta maalimiestä ja saapui kotiin voittajan elkein. Vielä pari pitkän liikkeen alokastreeniä; ensimmäiset lajiaan. Otteet loistavia eikä muussakaan huomauttamista. Olen tyytyväinen! Kertakaikkiaan!

 

Muutama kuva koirakissasta ja sen kiusauksen kohteesta.. tänään KarmaBurma osoitti ensimmäiset väistämisen merkit Noitaa kohtaan; Herttuatar alkaa olemaan niillä vaiheilla, luulen ma.