No niin, nyt se on tehty eli Amigosien ensimmäinen autoilu. Määränpäänä oli Tuomo-sedän vastaanotto jossa terveystarkastuksen ohella niskaan nahan alle sujautettiin piippaava siru. Kauniina ajatuksena oli tehdä tästä retkestä kovinkin rauhallinen ja seesteinen mutta ainakaan alkutoimet eivät tätä ajatusta tukeneet. Ulkopuolisten tahojen aikataulut sotkivat omani ja loppupeleissä pennut piipersivät perässäni pihaportista ulos ja autolle, jossa nostin ne yksi kerrallaan takarontin häkkiin. Auto käymään ja matkaan. Pysäköintipaikan löytäminen näin joulun alla Liedon keskustassa ei ole mitenkään helppo tehtävä mutta pientä kyynärpäätaktiikkaa käyttäen sain paikan ihan klinikan oven vierestä. Yksi oksennus oli matkalla joltain päässyt mutta senkin Amigosit ystävällisesti hoitivat itse parempiin masuihinsa.

Pentu kerrallaan käytiin sitten klinikalla ja tietenkin myös kunnon vaa´alla. Lucky ja Dusty painoivat molemmat 4600 g ja Ned sirpakkana poikana 4300 g. Sirutuksen myötä myös poikien nimet lyötiin lukkoon; Dustystä tuli Crusader ja Nedistä Cromwell. Luckyn Comet: han oli jo aiemmin päätetty. Tuomo totesi kaikki lapset terveiksi jöntiköiksi, ainoastaan pojat saivat papereihinsa merkinnät "kivekset eivät vielä laskeutuneet". Pienillä pojilla on tapana imaista kalleutensa vatsaontelon syövereihin kun jännittää joten suurta huolta ei tämän asian suhteen vielä ole. Emän puolelta on kuitenkin puutosta esiintynyt joten asiaa tarkkaillaan mahdollisimman hyvin.

OmaKoira- systeemin kautta Tarmo naputteli pentujen mikrosirunumerot odottaessa SKL: on järjestelmään ja kotiinpäästyäni minä omalta koneeltani ruksasin rekisteröintiasian osaltani loppuunkäsitellyksi jolloin asia siirtyi SKL:n valtaan. Seuraavana pvänä vastaanotin automaattisen emailin jossa kerrottiin rekisteröinnin olevan maksua vaille valmis. OmaKoiran kautta siis verkkopankkiin suorittamaan maksu. Tänään sitten olivat Amigosit saaneet paikkansa KoiraNetissä, lapsoset löytyvät TÄÄLTÄ. Nyt sitten odotellaan postitse saapuvia rekisteritodistuksia. On tää niin helppoa nykyaikana!

Pihalla käydään nyt päivittäin useampaan otteeseen ja siellä viihdytään säästä riippuen. Tänään mittari näyttää -24 joten pyrähdykset pihan ympäri isä- Pekan juoksuttamana saavat riittää. Isot ja pienet asiat tehdään jo miltei kokonaan paperille ja pihalle myös aina kun mahdollisuus.

Seuraavana ohjelmassa sitten pentujen testaus seitsemän viikon iässä eli ensi keskiviikkona. Farmimme toivottaa kaikille oikein rauhaisaa joulunaikaa pikku videonpätkän muodossa